Programma

Aanmelden

Werkgevers kunnen zich:

hier inschrijven (tot 16 maart) voor het aanbieden van activiteiten tijdens de Week van de Mobiliteit.

hier inschrijven voor de Week van de Mobiliteit en deelname aan het symposium en arbeidsmarkt op 19 april a.s. bij het CITO.

Werknemers
kunnen zich hier inschrijven (tot 16 maart) voor de Week van de Mobiliteit en deelname aan het symposium en arbeidsmarkt op 19 april a.s. bij het CITO.

 

Inhoud programma

Tijdens de week van de Mobiliteit zullen er diverse activiteiten aangeboden worden in de regio Arnhem / Achterhoek / Liemers. Veelal op locatie van de desbetreffende werkgever of dienstverlener.

Werkervaring opdoen
Hoe leuk is dat, voor één dag een andere baan?! Diverse organisaties en bedrijven openen tijdens de Week van de Mobiliteit hun deuren. Je krijgt de mogelijkheid om in een werkplek aan de slag te gaan.

Workshops
Tijdens de Week van de Mobiliteit worden er een aantal workshops kosteloos aangeboden door diverse werkgevers en dienstverleners.

Workshop Pitchen

Maandag 16 april verzorgen wij (Kirsten en Annemieke) vanuit de Verbinders een Workshop Pitchen. Een goede pitch is essentieel als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Of het nu een netwerkgesprek is of je profielschets op een CV, hierin geef je kort en krachtig weer wie je bent, wat je kunt en waar jij de oplossing voor bent! Kom gezellig langs, dan heb je gelijk je eerste netwerkcontacten binnen.

 • Wanneer: maandag 16 april van 09.30 – 12.30 uur
 • Locatie:  De Walmolen in Doetinchem.
 • Parkeren kan aan de IJsselkade.

Ja, ik meld mij aan voor deze workshop.

Rondleiding Kinkelder

Bij de Kinkelder wordt er een rondleiding gegeven. Als producent van industriële cirkelzaagbladen bieden wij op maat gesneden oplossingen. Tijdens deze rondleiding geven wij uitleg over onze organisatie en de verschillende werkzaamheden die hier plaatsvinden. Ben je geïnteresseerd in onze organisatie of in een baan in de techniek, meld je dan aan!

 • Wanneer: maandag 16 april van van 13.30 – 16.00 uur
 • Locatie: Kinkelder, Nijverheidsstraat 1 in Zevenaar
 • Bij minimaal 5 aanmeldingen gaat de rondleiding door.

Ja, ik meld mij aan voor deze rondleiding.

Powersessie 'Sterk in je werk'

Maandag 16 april organiseert 50 Company een inspirerende powersessie. Tijdens deze powersessie ‘Sterk in je werk’ nemen wij je op energieke en motiverende wijze mee langs verschillende boeiende thema’s over de nieuwe arbeidsmarkt, de arbeidsmarkt voor 50-plussers, langer doorwerken en duurzame inzetbaarheid. We vertellen je heel graag over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor mensen vanaf 45 jaar. De pensioenleeftijd is verhoogd. Dit betekent dat we langer moeten doorwerken. Hoe blijf je tot aan je pensioen een interessante medewerker voor je huidige werkgever of voor andere werkgevers op het moment dat je uit moet zien naar ander werk? We heten je graag van harte welkom!

 • Wanneer: maandag 16 april van 15.00 – 16.30 uur
 • Locatie: 50 Company, IJsselburcht 3, Arnhem.
 • Bij minimaal 10 aanmeldingen gaat de workshop door.

Ja, ik meld mij aan voor deze powersessie.

Workshop LinkedIN

Tijdens deze workshop geven we je uitleg over hoe je een LinkedIn profiel kunt aanmaken, maar vooral bespreken we hoe je jouw LinkedIn-profiel voor jou kunt laten werken. Hoe vind je vacatures, hoe bouw je een netwerk en hoe breid je deze uit. Maar ook branche gerichte informatie of kennisforums van jouw vakgebied, het staat allemaal op LinkedIN.

 • Wanneer: dinsdag 17 april van 09.30 – 12.30 uur
 • Locatie: De Walmolen in Doetinchem
 • Parkeren kan aan de IJsselkade.

Ja, ik meld mij aan voor deze workshop.

Sessie 'Hoe mindfulness je helpt in je loopbaan'

Op dinsdag 17 april nodigt Marion van Hoof van Next Turn je van harte uit om in de prachtige Eusebiuskerk te ervaren hoe het oefenen van aandacht met mindfulness je kan helpen om zicht te krijgen op jouw loopbaandoelen.

Mindfulness is een beproefde manier om te leren focussen op de zaken die echt belangrijk voor je zijn. Loopbaandoelen maken daar voor veel van ons deel van uit. In ons drukke bestaan geven we onszelf jammer genoeg geen tijd om daarbij stil te staan. Hoe zorg jij voor voldoende ruimte voor creativiteit en reflectie op dat wat belangrijk voor je is? Voel je van harte welkom om erachter te komen!

 • Wanneer: dinsdag 17 april van 10.00 – 11.30 uur
 • Locatie: De Eusebiuskerk, Kerkplein 1 in Arnhem
 • Bij minimaal 5 aanmeldingen gaat de sessie door.

Ja, ik meld mij aan voor deze workshop.

Workshop Talentproeverij

Persoonlijke ontwikkeling / Persoonlijk leiderschap & Talent

Talent is iets wat we allemaal van nature bezitten, ook jij! Maar nog niet iedereen herkent zijn talent. En wat als je je talenten wel herkent, maar nog niet goed weet hoe je die inzet om te bereiken wat je wilt? En hoe kun je je talenten verder ontwikkelen?

Tijdens de talentproeverij ga je in een actieve en energieke bijeenkomst kennismaken met je talent. Op een laagdrempelige en speelse manier ga je aan de slag en word je geïnspireerd.

Kom je proeven aan jouw talent?

De trainers van deze proeverij zijn twee HAN-collega’s:

Sandra Broertjes
Sandra is werkzaam voor Matchpoint van de HAN en heeft ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van medewerkers op het gebied van werk, talentontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Zij is o.a. NOBCO-gecertificeerd loopbaancoach, NLP-coach en coach systemisch werken.

Joyce Welling
Joyce begeleidt al 10 jaar HAN collega’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zij doet dat vanuit haar passie op persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling en lef. Ze is opgeleid tot trainer en heeft op deze thema’s ervaring in het geven en begeleiden van workshops. Zij is ook projectleider bij de HAN.

 • Wanneer: dinsdag 17 april van 10.00 – 14.00 uur
 • Locatie: CITO in Arnhem
 • Bij minimaal 5 aanmeldingen gaat de sessie door

Ja, ik meld mij aan voor deze workshop.

Rondleiding Elver

Op dinsdag 17 april is er een rondleiding bij Elver. We starten met een kop koffie en uitleg over de organisatie Elver. Door een spel zul je zelf de beperkingen ervaren die onze bewoners hebben. Daarna starten we met een rondleiding over het terrein waarbij uitleg wordt gegeven over de verschillende functies die er bij onze organisatie zijn en maak je kennis met een aantal verschillende doelgroepen. Er is dus alle gelegenheid om een goede indruk te krijgen wat het werken bij Elver inhoudt.

 • Wanneer: dinsdag 17 april van 13.30 – 15.30 uur
 • Locatie: Nieuw-Wehlseweg 14 te Nieuw-Wehl
 • Bij minimaal 5 aanmeldingen gaat de rondleiding door.

Ja, ik meld mij aan voor deze rondleiding.

Rondleiding Print2Pack

Op woensdag 18 april is er een rondleiding bij Print2Pack (voorheen Weevers) in Vorden. Heb je altijd al willen weten hoe het achter de schermen van een drukkerij er aan toe gaat. Bij Print2Pack verzorgen wij alles van een direct mailing tot een gepersonaliseerde doos. Een catalogus waar je een genoeg van kunt krijgen of een flyer op een prikbord. Van idee tot design. Je bent van harte welkom!

 • Wanneer: woensdag 18 april van 10.00 – 12.00 uur
 • Locatie: Nieuwstad 30 in Vorden
 • Bij minimaal 5 aanmeldingen gaat de rondleiding door.

Ja, ik meld mij aan voor deze rondleiding.

Rondleiding CITO

Voorafgaand aan de arbeidsmarkt op 19 april organiseren wij een rondleiding door CITO. Deze rondleiding zal bestaan uit een bedrijfspresentatie, lunch en een kijkje achter de schermen bij Citolab ‘van trends naar praktijk’, het toetsconstructieproces en het maken van examenvragen.

 • Wanneer: donderdag 19 april van 11.30 – 14.00 uur
 • Locatie: CITO te Arnhem
 • Er is plek voor maximaal 30 personen
 • Let op je kunt niet parkeren bij het CITO. We raden je aan om met de trein/bus te komen en anders een parkeerplaats in de omgeving te zoeken.

Ja, ik meld mij aan voor deze rondleiding.

Arbeidsmarkt en Symposium

Op 19 april wordt er bij het CITO in Arnhem een afsluitende middag georganiseerd waar iedereen van de deelnemende werkgevers welkom is.

Het programma ziet er als volgt uit:

14:00 – 15.30 uur
Arbeidsmarkt met verschillende activiteiten (LinkedIN fotograaf/kantooryoga/CV Check/vacature-wand etc.

15:45 – 16:15 uur
Opening Symposium met een terugblik op de uitwisseling van de werkplekken.

16:15 – 17:30 uur
Hans Zomer zal ons vermaken met het thema: Iedereen DGA! Baas over je eigen (werk)leven. DGA staat voor: Dromen en Doelen stellen, Geloven in je droom en actie ondernemen.

17:30 – 18:15 uur
Netwerkborrel

Je kunt je hier aanmelden voor dit programma